divendres, 26 de febrer del 2010

Vilobí Salitja Sant Dalmai Decideix a TV Girona

La Plataforma VSSD Decideix, organitzadora de la Consulta sobre la independència als pobles de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai ha estat entrevistada a TVGi.


La comissió organitzadora treballa per atraure el màxim de gent possible amb accions populars i de conscienciació

El proper diumenge dia 28 de febrer el municipi de Vilobí Salitja i Sant Dalmai celebrarà, com altres pobles, la consulta sobre la sobirania de Catalunya. Per donar a conèixer la consulta al màxim de gent i buscar una participació el més àmplia i representativa possible, els membres de la comissió organitzadora de la consulta estan duent a terme diferents actes de promoció i animació.

Entre aquests actes destaquen la distribució de tríptics informatius i l’emplaçament de cartells i pancartes a llocs estratègics de la població. També s’estan utilitzant els cotxes particulars de membres de la comissió i voluntaris per arribar al màxim de gent possible. A més a més, es vol estimular el vot dels nous vilobinencs, i per això s’han editat una sèrie de cartells en els idiomes més parlats al municipi a banda del català i el castellà (anglès, francès, romanès, devanagari, panjabi i àrab). Aquesta iniciativa ha tingut una bona acollida entre la població local i també ha servit d’exemple per a altres poblacions que celebren la consulta i que els han sol·licitat per fer-los servir.

El dia de la consulta, hi ha previstos diferents actes d’animació popular com ara una botifarrada popular al matí i una xocolatada a la tarda. A més a més, i de mode simbòlic, la comissió organitzadora de la consulta, oferirà un Tosquiget (pasta tipus galeta típic de Vilobí) a tots els votants, seguint el procediment que es fa servir a Andorra, on encara avui cada votant rep simbòlicament una pesseta en emetre el seu vot. Els Tosquigets els aporta la pastisseria Noguera.

Vot anticipat: El passat diumenge dia 14 de febrer es va celebrar una jornada de vot anticipat que va obtenir excel·lents resultats amb un total de 108 vots (Vilobí -51, Salitja -45, Sant Dalmai – 12).


Més informació sobre VSSD – Decideix a:
Facebook: tenim un grup que podreu trobar amb el nom de “VILOBÍ · SALITJA · SANT DALMAI decideix. És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge. “ http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=211149735708
Correu electrònic: VSSDdecideix@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada