diumenge, 21 de febrer del 2010

El Cercle Català de Negocis parla a Vilobí d’espoli fiscal i dels avantatges econòmics, empresarials i socials dels països sobirans

La xerrada es va fer a Can Roscada davant d’una setantena de veïns que es van interessar per les dades exposades


El Cercle Català de Negocis va dur a terme una presentació de dades sobre espoli fiscal i avantatges competitius d’una nació lliure en un acte organitzat des de la plataforma per la consulta popular del municipi i a la qual van asistir una setantena llarga de persones que van omplir la sala d’actes de Can Roscada.
Algunes dades exposades van ser per exemple, tot el que es podria fer en infraestructures, inversió social i estructural amb els 22.000 milions d’euros que no retornen de Madrid cada any. En una part de la trobada més proactiva, es va desgranar un model econòmic, industrial i empresarial per al país en el qual es ressaltaren els avantatges de les nacions amb estat enfront de les regions que no en tenen i la política econòmica de les quals depèn de centres de decisió aliens. Els ponents van ser Albert Codinas i Joan Canadell, amb la presentació de Carles Fité (SSD- Decideix) i Àlex Sanchez (CCN).
L’acte es va cloure amb una exposició de les intencions del Cercle Català de Negocis i un full de ruta cap a la independència, tasca per a la qual vol exercir funcions e lobby agrupant energies i esforços de l’empresariat català.

Més informació sobre el Cercle Català de Negocis: www.ccn.cat
Més informació sobre la consulta a Vilobí: facebook

La Selva Notícies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada