El 30 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Un any més, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes posa entrades amb descompte a la disposició dels INDEPS. Vine a gaudir d'una jornada reivindicativa i familiar amb alguns dels millors jugadors del món: Xavi, Piqué, Cesc, Bartra, Sergio García, Bojan, Casilla, Busquets...
Esperem que el partit del proper 30 de desembre contra el Cap Verd sigui l'últim no oficial de la nostra Selecció, no te'l perdis!
Els preus, comptant la comissió de gestió, són els següents:
Gols: 8€+1,50€ de despeses de gestió, preu normal 11,50€ (10€+1,50€ de despeses)
Lateral: 12€+1,50€ de despeses de gestió, preu normal 16,50€ (15€+1,50€ de despeses)
Tribuna: 20€+1,50€ de despeses de gestió, preu normal 26,50€ (25€+1,50€ de despeses)
Per comprar les entrades, heu d'entrar a l'espai que ha habilitat la Federació Catalana de Futbol al seu lloc web. Un cop allà, heu de clicar sobre 'Clubs' i introduir-hi les dades que us facilitarem des dels INDEPS.
Un cop identificats, cliqueu sobre el cartell del partit i seleccioneu les entrades que voleu comprar. El descompte s'aplicarà automàticament. Si voleu obtenir el codi, podeu enviar-nos un correu a indeps@@salitja.cat (adreça protegida d'spam: corregiu el doble @ per obtenir l'adreça correcta).
El 30 de desembre, tothom a animar Catalunya; tothom a l'Estadi Olímpic Lluís Companys!
Podreu estar al dia de totes les novetats del partit a www.seleccions.cat
diumenge, 22 de desembre del 2013
CATALUNYA - CAP VERD: AMB ELS INDEPS 20% DE DESCOMPTE EN LES ENTRADES
Etiquetes de comentaris:
futbol,
seleccions
dissabte, 14 de desembre del 2013
AQUEST ANY JUGUEM A LA LOTERIA DE CAP D'ANY! NÚM. 17184
Aquest any juguem a la GROSSA DE CAP D'ANY amb el número del codi postal de Salitja, el 17184. Com a protesta a l'impost addicional del 20% del premis que han posat a la loteria de Nadal, enguany deixem de participar-hi.
Molta sort a tothom a la loteria de Cap d'Any!!!
Molta sort a tothom a la loteria de Cap d'Any!!!
Etiquetes de comentaris:
loteria
diumenge, 8 de desembre del 2013
JORNADA PEL DRET A DESOBEIR I LA DEMOCRÀCIA POPULAR
Dia: Dissabte, 14 / desembre / 2013
Hora: a les 12:00
Lloc: Can Carreres - 17846 MATA
Diversos col·lectius i entitats socials i polítics del Pla de l'Estany impulsem la Jornada pel dret a desobeir i la democràcia popular. L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer i desestigmatitzar la desobediència -en sectors com habitatge, drets laborals, etc.- com a forma d'acció ciutadana cada cop més necessària davant la reculada dels drets de tot tipus.
A més, la jornada té per objectiu recaptar fons per a una caixa de resistència que serveixi als col·lectius impulsors per a afrontar possibles processos legals derivats d'accions de desobediència. D'altra banda, els recursos de la caixa serviran per a l'organització de futurs actes.
La jornada serà el dissabte 14 de desembre a Can Carreres (MATA) i s'estructurarà al voltant de tres xerrades-debat. Hi haurà un dinar popular, servei de barra durant tot el dia, entrepans per sopar i concert.
Programa:
12.00h. "Desobediència pel dret a l'habitatge" amb Ada Colau (PAH) i Benet Salellas (advocat i activista).
14:00h. Dinar popular. Amanida, fideus a la cassola amb verdures, pa, beguda i postres. Cal portar got, plat i coberts.
16:00h. "En defensa dels drets socials i laborals" amb Josep Garganté (TMB-Coordinadora Obrera Sindical) i Carles Serra (Xarxa pels Drets Socials - Girona).
18:00h. "Alternatives cap una democràcia popular" amb Mari Garcia (Sindicato Andaluz de Trabajadores) i Antonio Martínez (cònsol veneçolà a Barcelona).
21:00h. Inici dels concerts. Tocaran:
- Pau Brugada i Vic Moliner
- Edu Mas i Vic Moliner
- The Funk Boss Brothers
- Baba Flow +Trolo El Nika + Daura Mangara
El preu del tiquet pel dinar és de 7 euros, amb l'opció d'adquirir un tiquet solidari de 10 euros.
Hora: a les 12:00
Lloc: Can Carreres - 17846 MATA
Diversos col·lectius i entitats socials i polítics del Pla de l'Estany impulsem la Jornada pel dret a desobeir i la democràcia popular. L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer i desestigmatitzar la desobediència -en sectors com habitatge, drets laborals, etc.- com a forma d'acció ciutadana cada cop més necessària davant la reculada dels drets de tot tipus.
A més, la jornada té per objectiu recaptar fons per a una caixa de resistència que serveixi als col·lectius impulsors per a afrontar possibles processos legals derivats d'accions de desobediència. D'altra banda, els recursos de la caixa serviran per a l'organització de futurs actes.
La jornada serà el dissabte 14 de desembre a Can Carreres (MATA) i s'estructurarà al voltant de tres xerrades-debat. Hi haurà un dinar popular, servei de barra durant tot el dia, entrepans per sopar i concert.
Programa:
12.00h. "Desobediència pel dret a l'habitatge" amb Ada Colau (PAH) i Benet Salellas (advocat i activista).
14:00h. Dinar popular. Amanida, fideus a la cassola amb verdures, pa, beguda i postres. Cal portar got, plat i coberts.
16:00h. "En defensa dels drets socials i laborals" amb Josep Garganté (TMB-Coordinadora Obrera Sindical) i Carles Serra (Xarxa pels Drets Socials - Girona).
18:00h. "Alternatives cap una democràcia popular" amb Mari Garcia (Sindicato Andaluz de Trabajadores) i Antonio Martínez (cònsol veneçolà a Barcelona).
21:00h. Inici dels concerts. Tocaran:
- Pau Brugada i Vic Moliner
- Edu Mas i Vic Moliner
- The Funk Boss Brothers
- Baba Flow +Trolo El Nika + Daura Mangara
El preu del tiquet pel dinar és de 7 euros, amb l'opció d'adquirir un tiquet solidari de 10 euros.
Etiquetes de comentaris:
desobediència,
dignitat
dissabte, 23 de novembre del 2013
15a FIRA ESTELÀNIA A BANYOLES
La 15ena edició d’Estelània se celebrarà a la Plaça Major de Banyoles el dissabte 30 de novembre.
Conjuntament amb l’Assemblea Pla de l’Estany s’organitzen diferents activitats:
11h – Els Cantaires de l’Estany
13h - Acte de benvinguda i actuació de Quim Vila presentant “Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?”
16.30h - Presentació del llibre “Lliures o morts” per David de Montserrat i Jaume Clotet
17h – Colla Sardanista de Banyoles amb la música de la Cobla Independentista
18h - Concurs de Ratafia
18.45h – Actuació de l’Esbart dansaire de Fontcoberta
19.15h – Actuació de Santi Arisa presentant el seu nou treball “Ara“
20h – Lectura del manifest del Correllengua
20.30h - Encesa de l’Estelada de llums de colors sota el monument Catalan Power
- Concurs de ratafia per trobar l’Elixir de la Independència. Un jurat format per experts de prestigi en el món dels destil·lats escolliran la millor ratafia del Pla de l’Estany. Els participants hauran de presentar 1 litre de ratafia en una ampolla de vidre transparent, etiquetada en català fins el 27 de novembre a Cal Moliner. Hi haurà un guanyador i dos finalistes. Màxim 35 participants, per ordre d’inscripció.
Lliures o MortsJaume Clotet i David de Montserrat, autors de “Lliures o morts“ presentaran el seu llibre que ja va per la seva 7a edició amb més de 20.000 exemplars venuts. Signaran el seu llibre a l’estand d’Estelània.
- Exposició Art x La independència. En els aparadors del centre de Banyoles del 27 de novembre al 8 de gener. Porta la teva obra a Cal Moliner! Hi tenen cabuda totes les manifestacions artístiques relacionades amb el procés independentista actual, màxim 1 per autor. Porteu les obres a Cal Moliner fins el 20 de novembre. S’exposaran en aparadors dels comerços de Banyoles (1 per comerç), amb indicació del nom de l’autor. Acabada l’exposició, les obres es retornaran als autors.
- Encén el Desig. Com a cloenda de la Fira Estelània, tornarem a reivindicar que volem ser un nou estat a través de l’encesa d’una estelada d’espelmes a la Plaça Major. Hi haurà dos tipus d’espelmes: unes de petites que es poden adquirir durant la fira a 1€ i formaran l’estelada, i les grosses, que formaran la paraula INDEPENDÈNCIA i que són les mateixes que les que vam fer servir per l’acte de l’Estanyol del Vilar (Encén el Desig). Si encara les teniu, les podeu portar i si no, les podeu adquirir a 1,5 € prèviament a Cal Moliner i a la parada de l’ANC o el dia de la fira. La compra d’espelmes grans donarà dret a entrar al sorteig d’un viatge de vacances en família.
Conjuntament amb l’Assemblea Pla de l’Estany s’organitzen diferents activitats:
11h – Els Cantaires de l’Estany
13h - Acte de benvinguda i actuació de Quim Vila presentant “Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?”
16.30h - Presentació del llibre “Lliures o morts” per David de Montserrat i Jaume Clotet
17h – Colla Sardanista de Banyoles amb la música de la Cobla Independentista
18h - Concurs de Ratafia
18.45h – Actuació de l’Esbart dansaire de Fontcoberta
19.15h – Actuació de Santi Arisa presentant el seu nou treball “Ara“
20h – Lectura del manifest del Correllengua
20.30h - Encesa de l’Estelada de llums de colors sota el monument Catalan Power
- Concurs de ratafia per trobar l’Elixir de la Independència. Un jurat format per experts de prestigi en el món dels destil·lats escolliran la millor ratafia del Pla de l’Estany. Els participants hauran de presentar 1 litre de ratafia en una ampolla de vidre transparent, etiquetada en català fins el 27 de novembre a Cal Moliner. Hi haurà un guanyador i dos finalistes. Màxim 35 participants, per ordre d’inscripció.
Lliures o MortsJaume Clotet i David de Montserrat, autors de “Lliures o morts“ presentaran el seu llibre que ja va per la seva 7a edició amb més de 20.000 exemplars venuts. Signaran el seu llibre a l’estand d’Estelània.
- Exposició Art x La independència. En els aparadors del centre de Banyoles del 27 de novembre al 8 de gener. Porta la teva obra a Cal Moliner! Hi tenen cabuda totes les manifestacions artístiques relacionades amb el procés independentista actual, màxim 1 per autor. Porteu les obres a Cal Moliner fins el 20 de novembre. S’exposaran en aparadors dels comerços de Banyoles (1 per comerç), amb indicació del nom de l’autor. Acabada l’exposició, les obres es retornaran als autors.
- Encén el Desig. Com a cloenda de la Fira Estelània, tornarem a reivindicar que volem ser un nou estat a través de l’encesa d’una estelada d’espelmes a la Plaça Major. Hi haurà dos tipus d’espelmes: unes de petites que es poden adquirir durant la fira a 1€ i formaran l’estelada, i les grosses, que formaran la paraula INDEPENDÈNCIA i que són les mateixes que les que vam fer servir per l’acte de l’Estanyol del Vilar (Encén el Desig). Si encara les teniu, les podeu portar i si no, les podeu adquirir a 1,5 € prèviament a Cal Moliner i a la parada de l’ANC o el dia de la fira. La compra d’espelmes grans donarà dret a entrar al sorteig d’un viatge de vacances en família.
Etiquetes de comentaris:
fires i festes,
independència
diumenge, 27 d’octubre del 2013
RATAFIA AMB LLET El Bailey's català ha estat el producte estrella de la fira
Vilobí d'Onyar ha celebrat la segona edició d'aquesta fira dedicada a conèixer de més a prop el sector lleter. Durant el cap de setmana s'han dut a terme diverses activitats com el concurs de munyir la vaca o la caminada per les granges del municipi. Però el que més èxit ha tingut ha estat un produtce ideat exclusivament per la fira: la ratafia amb llet, també coneguda com a Bailey's català.
TV GIRONA
divendres, 18 d’octubre del 2013
Ratafia amb llet, el «Baileys nostrat»
Si el Baileys és un licor format a partir de la combinació de whisky irlandés i crema de llet, ara apareix a Catalunya la Ratafia Dolça amb Llet. En el marc de la segona Fira de la Llet de Vilobí d'Onyar (la Selva), el col·lectiu local "Els Indeps" presenta ara la Ratafia Dolça amb Llet, que combina dos dels productes més típics del municipi, la Ratafia Dolça, feta per paladejar el gust de la botifarra dolça, i la llet de vaca, la protagonista de la fira.
El nou beuratge serà presentat a l'estand dels Indeps, situat a la zona dels establiments comercials, i podrà ser degustada i adquirida per tots els veïns i visitants de la Fira de la Llet. La recepta és original del mestre gastronòmic dels Indeps i creador de la primera Festa de la Botifarra Dolça, Carles Busquets. L'etiqueta, dissenyada especialment per la Fira de la Llet, s'ha fet en base a una foto de Pau Rich, fotògraf de Tosquija.
La Fira de la llet d'enguany presenta diverses novetats respecte la de l'any passat, com una jornada tècnica agoramadera, que va tenir lloc aquest dijous, xerrades nutricionals i exhibicions de trial, entre d'altres.
NACIÓ LA FLAMA
COMENTARIS
+2
-0
Ratailey's
Anònim, 18/10/2013 a les 11:39
Coi, que li posin un nom comercial com aquest!!!
+2
-1
proposo
Anònim, 18/10/2013 a les 12:47
RATAFILLET
+0
-1
Proposo
Anònim, 18/10/2013 a les 15:55
Rataolat
+1
-1
RATACREM CREAMFIA
Serrallonga, 18/10/2013 a les 16:04
Però que s'afanyin a patentar el nom abans no se'ls avanci el valencià de la Razón
+1
-0
Això ja existeix
Anònim, 18/10/2013 a les 16:29
I se'n diu "crema de ratafia"!
+3
-0
La saviesa del refranyer popular
Jordi M, 18/10/2013 a les 16:37
Ja ho deien els nostres avis: 'A la vida posa-hi alegria i a la llet, ratafia'.
+1
-0
Te molt bona pinta
Anònim, 18/10/2013 a les 16:54
Algu em pot dir on mes es pot comprar? o si es pot aconseguir per Barcelona o rodalies?
+0
-1
RATAVACA
RATAVACA, 18/10/2013 a les 16:58
RATAVACA és el meu nom. Gràcies a tots
+1
-1
Castanyeta
Farners, 18/10/2013 a les 19:33
A Santa Coloma de la ratafia amb llet n'hi diem Castanyeta i agrada molt
+0
-1
glup glup
Anònim, 18/10/2013 a les 20:11
Bona pinta fa però l'etiquieta és horrible... cal que a tot arreu hi hagi banderes per demostrar que s'ha fet aquí?
+1
-1
Castanyeta!
Anònim, 18/10/2013 a les 20:21
Doncs Si!!! és la Castanyeta.... des de Castanyet (Sta. Coloma) amb tot l'amor.... i tal com la demanavem: "Castanyeta, pura llet de t....."!!! O sigui que de nova beguda, res.... als 18 la demanava i ja en tink 38....
+0
-0
Posa'm un ratallet!
Jordi F, 18/10/2013 a les 23:05
Ratallet sona bé i és català.
Jo voto per RATALLET!
+0
-0
Jo la vull provar.
Anònim, 19/10/2013 a les 17:11
Es ben igual com es digui. Jo la vull probar. On la trobo ??? ;-)
El nou beuratge serà presentat a l'estand dels Indeps, situat a la zona dels establiments comercials, i podrà ser degustada i adquirida per tots els veïns i visitants de la Fira de la Llet. La recepta és original del mestre gastronòmic dels Indeps i creador de la primera Festa de la Botifarra Dolça, Carles Busquets. L'etiqueta, dissenyada especialment per la Fira de la Llet, s'ha fet en base a una foto de Pau Rich, fotògraf de Tosquija.
La Fira de la llet d'enguany presenta diverses novetats respecte la de l'any passat, com una jornada tècnica agoramadera, que va tenir lloc aquest dijous, xerrades nutricionals i exhibicions de trial, entre d'altres.
NACIÓ LA FLAMA
COMENTARIS
+2
-0
Ratailey's
Anònim, 18/10/2013 a les 11:39
Coi, que li posin un nom comercial com aquest!!!
+2
-1
proposo
Anònim, 18/10/2013 a les 12:47
RATAFILLET
+0
-1
Proposo
Anònim, 18/10/2013 a les 15:55
Rataolat
+1
-1
RATACREM CREAMFIA
Serrallonga, 18/10/2013 a les 16:04
Però que s'afanyin a patentar el nom abans no se'ls avanci el valencià de la Razón
+1
-0
Això ja existeix
Anònim, 18/10/2013 a les 16:29
I se'n diu "crema de ratafia"!
+3
-0
La saviesa del refranyer popular
Jordi M, 18/10/2013 a les 16:37
Ja ho deien els nostres avis: 'A la vida posa-hi alegria i a la llet, ratafia'.
+1
-0
Te molt bona pinta
Anònim, 18/10/2013 a les 16:54
Algu em pot dir on mes es pot comprar? o si es pot aconseguir per Barcelona o rodalies?
+0
-1
RATAVACA
RATAVACA, 18/10/2013 a les 16:58
RATAVACA és el meu nom. Gràcies a tots
+1
-1
Castanyeta
Farners, 18/10/2013 a les 19:33
A Santa Coloma de la ratafia amb llet n'hi diem Castanyeta i agrada molt
+0
-1
glup glup
Anònim, 18/10/2013 a les 20:11
Bona pinta fa però l'etiquieta és horrible... cal que a tot arreu hi hagi banderes per demostrar que s'ha fet aquí?
+1
-1
Castanyeta!
Anònim, 18/10/2013 a les 20:21
Doncs Si!!! és la Castanyeta.... des de Castanyet (Sta. Coloma) amb tot l'amor.... i tal com la demanavem: "Castanyeta, pura llet de t....."!!! O sigui que de nova beguda, res.... als 18 la demanava i ja en tink 38....
+0
-0
Posa'm un ratallet!
Jordi F, 18/10/2013 a les 23:05
Ratallet sona bé i és català.
Jo voto per RATALLET!
+0
-0
Jo la vull provar.
Anònim, 19/10/2013 a les 17:11
Es ben igual com es digui. Jo la vull probar. On la trobo ??? ;-)
dissabte, 5 d’octubre del 2013
Una empresa familiar darrere ATO
Aquest mas de Salitja és una de les set granges catalanes que subministren llet a ATO Natura i una de les que aposten per la diversificació
Joan Viñolas, al mig, acompanyat de Maria Viñolas i Carles Comas fotografiats a la granja de Salitja. Foto: U.C.
Mas Bes és una de les set granges catalanes que hi ha al darrere la llet ATO Natura. A Mas Bes de Salitja, 420 vaques d'un total d'un miler són munyides tres cops al dia –la mitjana al dia és de 35-40 litres de llet per vaca– per produir aquesta llet que després s'envasa a Vidreres i que garanteix una “traçabilitat catalana”, afirma Joan Viñolas, propietari de la granja. Segons Viñolas, la llet d'aquestes vaques es caracteritza per tenir un contingut més alt en Omega-3 (àcid gras poliinsaturat que afavoreix la prevenció de les malalties cardiovasculars) a causa de l'alimentació equilibrada i que incorpora gra de lli.
El cas de Mas Bes és un exemple de granja familiar que ha anat passant de generació en generació i que s'ha anat adaptant als nous temps. De les 30 primeres vaques de 1979 al miler que hi ha actualment, passant per la instal·lació d'una important planta de biogàs fa un parell d'anys i l'aposta pel turisme rural, amb tres cases. “Pel que fa al nombre d'animals, ja no podem créixer més, per això hem apostat per diversificar”, explica Viñolas, que durant els darrers cinc anys ha fet inversions d'uns tres milions d'euros en aquesta finca de cinc hectàrees. La planta de biogàs va suposar una inversió de més d'1.400.000 euros per a la producció d'energia “totalment rendible” amb la combustió dels purins, però que actualment, amb les retallades en energies renovables de l'administració catalana, ha fet que les primes siguin més baixes, explica Viñolas. També hi va haver una aposta per la sala de munyir per aconseguir que es puguin munyir fins a 32 vaques a la vegada, i s'ha impulsat també les visites a la granja, ja sigui a escolars com a famílies –que es poden apuntar a través del Facebook a les visites guiades–. Per això, s'ha adaptat un local i, actualment, treballen per l'obertura d'una agrobotiga amb productes de la zona, una aula d'educació nutricional i un taller per elaborar productes propis a petita escala. Això, però, calculen que no serà una realitat fins a final de l'any que ve.
EL PUNT
Joan Viñolas, al mig, acompanyat de Maria Viñolas i Carles Comas fotografiats a la granja de Salitja. Foto: U.C.
Mas Bes és una de les set granges catalanes que hi ha al darrere la llet ATO Natura. A Mas Bes de Salitja, 420 vaques d'un total d'un miler són munyides tres cops al dia –la mitjana al dia és de 35-40 litres de llet per vaca– per produir aquesta llet que després s'envasa a Vidreres i que garanteix una “traçabilitat catalana”, afirma Joan Viñolas, propietari de la granja. Segons Viñolas, la llet d'aquestes vaques es caracteritza per tenir un contingut més alt en Omega-3 (àcid gras poliinsaturat que afavoreix la prevenció de les malalties cardiovasculars) a causa de l'alimentació equilibrada i que incorpora gra de lli.
El cas de Mas Bes és un exemple de granja familiar que ha anat passant de generació en generació i que s'ha anat adaptant als nous temps. De les 30 primeres vaques de 1979 al miler que hi ha actualment, passant per la instal·lació d'una important planta de biogàs fa un parell d'anys i l'aposta pel turisme rural, amb tres cases. “Pel que fa al nombre d'animals, ja no podem créixer més, per això hem apostat per diversificar”, explica Viñolas, que durant els darrers cinc anys ha fet inversions d'uns tres milions d'euros en aquesta finca de cinc hectàrees. La planta de biogàs va suposar una inversió de més d'1.400.000 euros per a la producció d'energia “totalment rendible” amb la combustió dels purins, però que actualment, amb les retallades en energies renovables de l'administració catalana, ha fet que les primes siguin més baixes, explica Viñolas. També hi va haver una aposta per la sala de munyir per aconseguir que es puguin munyir fins a 32 vaques a la vegada, i s'ha impulsat també les visites a la granja, ja sigui a escolars com a famílies –que es poden apuntar a través del Facebook a les visites guiades–. Per això, s'ha adaptat un local i, actualment, treballen per l'obertura d'una agrobotiga amb productes de la zona, una aula d'educació nutricional i un taller per elaborar productes propis a petita escala. Això, però, calculen que no serà una realitat fins a final de l'any que ve.
EL PUNT
Subscriure's a:
Missatges (Atom)