diumenge, 8 de desembre del 2013

JORNADA PEL DRET A DESOBEIR I LA DEMOCRÀCIA POPULAR

Dia: Dissabte, 14 / desembre / 2013

Hora: a les 12:00

Lloc: Can Carreres - 17846 MATA


Diversos col·lectius i entitats socials i polítics del Pla de l'Estany impulsem la Jornada pel dret a desobeir i la democràcia popular. L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer i desestigmatitzar la desobediència -en sectors com habitatge, drets laborals, etc.- com a forma d'acció ciutadana cada cop més necessària davant la reculada dels drets de tot tipus.

A més, la jornada té per objectiu recaptar fons per a una caixa de resistència que serveixi als col·lectius impulsors per a afrontar possibles processos legals derivats d'accions de desobediència. D'altra banda, els recursos de la caixa serviran per a l'organització de futurs actes.

La jornada serà el dissabte 14 de desembre a Can Carreres (MATA) i s'estructurarà al voltant de tres xerrades-debat. Hi haurà un dinar popular, servei de barra durant tot el dia, entrepans per sopar i concert.

Programa:

12.00h. "Desobediència pel dret a l'habitatge" amb Ada Colau (PAH) i Benet Salellas (advocat i activista).

14:00h. Dinar popular. Amanida, fideus a la cassola amb verdures, pa, beguda i postres. Cal portar got, plat i coberts.

16:00h. "En defensa dels drets socials i laborals" amb Josep Garganté (TMB-Coordinadora Obrera Sindical) i Carles Serra (Xarxa pels Drets Socials - Girona).

18:00h. "Alternatives cap una democràcia popular" amb Mari Garcia (Sindicato Andaluz de Trabajadores) i Antonio Martínez (cònsol veneçolà a Barcelona).

21:00h. Inici dels concerts. Tocaran:

- Pau Brugada i Vic Moliner
- Edu Mas i Vic Moliner
- The Funk Boss Brothers
- Baba Flow +Trolo El Nika + Daura Mangara

El preu del tiquet pel dinar és de 7 euros, amb l'opció d'adquirir un tiquet solidari de 10 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada