diumenge, 21 de maig del 2017

4t Concurs de Ratafia Local

Salitja, 18 de juny del 2017

BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL 4t CONCURS DE RATAFIA LOCAL

1. Participants
Podran participar-hi totes les ratafies casolanes elaborades durant l’any 2016. Cada concursant podrà presentar tantes classes de ratafia com vulgui. La quantitat mínima de ratafia serà de mitja ampolla. L’envàs ha de ser de vidre transparent i haurà de portar una etiqueta amb un nom que identifiqui la ratafia, però que no coincideixi amb el nom del participant ni s’hi pugui relacionar.

2. Presentació
El termini d’admissió de ratafies serà fins el dissabte 17 de juny. Les ratafies s’hauran de presentar a l’Agrobotiga del Mas Bes (Can Bes, 15 bústia 3, 17184 Salitja),
telèfon 652 30 70 20, acompanyades d’un sobre que en el seu interior hi hauran de constar-hi les dades personals de nom i telèfon de contacte del participant.
Les ratafies presentades al concurs seran exposades i podran ser tastades pel públic assistent un cop acabat el concurs.

3. Jurat
Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri i es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que ho consideri oportú en bé del bon desenvolupament del concurs.
El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar desert el premi, concedir un segon premi exaequo, o bé suspendre el concurs en cas de que les circumstàncies així ho requereixin.

4. Premis
El premi serà el consistent en el “Diploma a la millor ratafia local” i la reproducció dels capgrossos d’”En Botifarra i Na Dolça”.
La resta de finalistes rebran els premis consistents en un diploma acreditatiu.
Els guanyadors del 4t Concurs de Ratafia Local es faran públics en el transcurs de la Jornada de la Ratafia que tindrà lloc el diumenge 18 de juny de 2017 a l'Agrobotiga del Mas Bes de Salitja.
El lliurament de premis es farà en el mateix emplaçament.

5. Contacte
El mail de contacte és: indeps@@salitja.cat

Organitza: INDEPS
Col·labora: AJUNTAMENT DE VILOBÍ, SALITJA I SANT DALMAI


Jornada de la Ratafia 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada