dilluns, 21 d’abril del 2014

4a Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans


D'aquí un mes just, el 17 de maig, celebrarem la 4a Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans a Reus.

La comissió que treballem per preparar-la us fem arribar el cartell de la jornada i els documents de treball de les taules i l'assemblea de la tarda.

També us volem demanar el següent:

- Que totes les que podeu, assistiu a la jornada.
- Que ens ajudeu a fer-ne difusió.
- Que us escriviu mitjançant a la web que ja torna estar operativa a l'espera de presentar la nova (http://www.casalsiateneus.cat/)

Us seguirem informant!

Moltes gràcies!

Salut!

--
Grup de treball
Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans


Les activitats de la IV Trobada de Casals i Ateneus dels PPCC es faran al Casal Despertaferro (carrer Martí Napolità, núm.7), amfitrió de la Trobada. El Casal Despertaferro, creat el 1991, és un dels casals populars més antics dels Països Catalans, conjuntament amb el Casal Independentista Jaume Compte de Sants (el Barcelonès). Actualment, el Casal compta amb unes 150 sòcies, a més de ser la seu d'Arran, del SEPC, del col·lectiu Dones en Acció, del col·lectiu feminista L’Hora Violeta, de l’entitat cultural El Bou de Reus, de l’entitat esportiva Club Esportiu Despertaferro, del col·lectiu GLBT del Camp H2O i de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Reus.

També utilitzen l'espai altres plataformes i col·lectius, malgrat no forma-ne part orgànicament. El febrer del 2011 el Casal Despertaferro inaugurava la seva nova seu. Un edifici de planta baixa, entresòl, primer i segon pis i terrat. La planta baixa compta amb un bar-restaurant obert a tot el públic.

El gruix de la trobada tindrà lloc a La Palma (carrer Ample, núm. 75). Aquest espai va ser construït a començaments
de segle XX per tal de realitzar-hi activitats lúdiques: balls populars, cinema, mítings, festes d’entitats i col·lectius... Actualment, és propietat de l’Ajuntament i és l’espai on habitualment les entitats de la ciutat, inclosa l’Esquerra Independentista, hi realitzen diferents activitats. La Palma compta també amb una Sala Polivalent, amb accés des de la mateixa Palma i també amb accés independent, per una capacitat legal de 400 persones. Disposa de lavabos i accés habilitat per a minusvàlids.

IV Trobada de Casals i Ateneus dels PPCC


Per a més informació sobre el Casal Despertaferro:
www.despertaferro.cat
http://blocs.mesvilaweb.cat/casaldespertaferro
www.twitter.com/casalDPF
https://www.facebook.com/pages/Casal-Despertaferro/107199002726351
Telèfon de contacte: 977323280 (Tardes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada