dissabte, 9 de maig del 2015

ERC de Vilobí es presenta amb el lema 'Més poble, més país'

Fotografia: Josep Argelés encapçala la candidatura republicana a Vilobí d´Onyar. (ERC)

En la seva intervenció, l'alcaldable Josep Argelés va fer èmfasi en la necessitat d'un canvi a la política municipal, així com del compromís dels republicans amb Catalunya.


Aquest passat dimecres, 29 d'abril, la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Vilobí d'Onyar va fer la presentació de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig.

Després de visionar el vídeo de la campanya, Gemma Vidal, número 3 de la llista i dissenyadora gràfica, va excusar l'assistència del convidat que estava programat, el diputat Pere Bosch, degut al ple extraordinari que es va fer al Parlament, i va presentar en el seu lloc a David Mascort, alcalde republicà de Vilablareix, qui va parlar sobre la situació actual de Catalunya i sobre com el municipalisme pot potenciar el procés que està vivint el país, segons la lectura que es faci a nivell internacional dels resultats.

Seguidament, Carles Fité, número 2 de la llista, i que ha destacat al municipi per la seva actuació al capdavant de l'AMPA durant sis anys, com a impulsor de la secció local de l'ANC i, a nivell esportiu, com a fundador i president del club d'esgrima Sala d'Armes de l'Onyar, va presentar el candidat a alcaldable per ERC, Josep Argelés, del qual en va remarcar la seva imatge, el seu perfil polític, els seus 12 anys d'experiència en política municipal (vuit a l'equip de govern de Vilablareix, i quatre a l'oposició a Vilobí), i l'avantatge que suposa "tenir el recolzament d'un partit com Esquerra, net de corrupció, sense endeutament i amb un sòlid equip d'assessors tècnics, jurídics i polítics al darrera". Ja en el seu torn, l'alcaldable va fer èmfasi en la necessitat d'un canvi a la política municipal de Vilobí d'Onyar, així com del compromís dels republicans amb Catalunya, i que cal reforçar des dels municipis. El seu lema de campanya va en aquesta línia: "Més poble, més país".

En acabat, es va oferir un refrigeri amb cava i refrescos per donar la possibilitat al públic assistent de conversar de forma distesa amb els membres de la llista i intercanviar opinions, així com fer-los propostes.

TRIBUNA SELVATANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada