dissabte, 22 de desembre del 2012

Inauguració de la nova seu del Casal Independentista del Pla de l'Estany

companys i companyes!

ens complau convidar-vos a la inauguració del nostre Casal, que tindrà lloc el proper 22 de desembre.

Esperem rebre la vostra visita ben aviat!

+info:

Notícia a Banyoles TV, amb imatges de l'interior del Casal

Esdeveniment al Facebook

Twitter: #22dcasal

---
Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany
c/ Muralla, 26 - Banyoles
casalpopularbny@gmail.com

El Casal Popular Independentista de Banyoles estrenarà avui dissabte el seu local, condicionat en uns baixos situats a la cantonada dels carrers Muralla i Estricadors, al barri vell. El col·lectiu s'havia refundat el 2010 –després d'un llarg parèntesi–, però durant tot aquest temps no ha pogut disposar d'una seu pròpia.

Una trentena de socis

La inversió per condicionar el nou espai s'ha fet amb recursos propis i aportacions de particulars, una part de les quals s'han aconseguit a través d'un projecte Verkami de captació d'ajuda per internet. El Casal, que suma prop de 30 socis, ha ofert la seva seu a la ciutat perquè, al marge de les activitats pròpies del col·lectiu, s'hi puguin celebrar altres actes.

Actuació de Cesk Freixas

Amb motiu de la inauguració, s'ha preparat una festa molt completa, que tindrà lloc al passeig de la Muralla. El programa començarà a les onze del matí, amb una ballada de sardanes, i continuarà amb un ball de bastons, una actuació castellera, un vermut, l'actuació de la companyia Pota de Cabra –destinada al públic infantil–, un campionat de bitlles, un berenar popular, un recital de poesia a càrrec de David Cano, els parlaments oficials i, a les set de la tarda, l'actuació del cantant Cesk Freixas. Es tancarà la jornada amb un espectacle de llums i foc que oferiran els diables banyolins Gàrgoles de Foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada