dissabte, 28 d’agost del 2010

Rusó Sala guanya el Concurs de la Cançó de Salitja

La 32ena edició va tenir catorze participants, entre els que va destacar Cesk Freixas i Sílvia Montells i grups com Pulpopop


SALITJA | DDG La cantant Rusó Sala és la guanyadora de la 32a edició del Concurs de la Cançó de Salitja. Sala va guanyar el primer premi, atorgat per l'Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai, amb la cançó La meva terra. El segon premi, anomenat Poble de Salitja va ser per a Pulpopop, amb la cançó Vull voler volar. El tercer premi, que rep el nom de Frutiex S.A., va anar destinar a Estúpid Erikah, que va actuar amb la cançó Tres acords per la balada de Joan Matraca.

Per la seva banda, el premi popular va ser per al conegut cantautor Cesk Freixas i per a Sílvia Montells amb la cançó Mudança. Aquest premi popular el va atorgar la Comissió de Festes.

L'organització també va donar l'enhorabona a tota la resta dels 14 participants (cal comptar la baixa del grup Lark About). El conjunt de cantants va fer gaudir al públic que va anar al pavelló de Sant Dalmai d'una nit màgica. El festival Concurs de Cançó de Salitja es va realitzar el dissabte 14 d'agost a partir de les set de la tarda. Les causes climatològiques van ser un contratemps per a l'organització, que va haver de cambiar l'escenari del certamen. Així doncs, el festival es va fer dins el pavelló de Sant Dalmai, al terme de Vilobí d'Onyar.

Els responsables del Concurs de Cançó de Salitja van voler donar les gràcies a l'Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai per poder disposar de les instal·lacions del pavelló de Sant Dalmai, així com agrair la presència al grup Llobatos de Sant Dalmai per cedir el material que hi ha dins del pavelló.

Fins a 26 cantautors van estar interesats en participar en el Concurs de la Cançó de Salitja. D'aquests interessats, només hi podien participar 14. Els organitzadors van haver de descartar fins a onze grups i fins i tot es va registrar alguna baixa a última hora.

Els catorze temes que es van poder escoltar durant la tarda del dissabte van ser elss següents: Mudança, de Cesk Freixas i Sílvia Montells; Res no és mesquí de Sam Destral; El Nostre Conte, de theRow; La meva terra, de Rusó Sala; Girona m'enamora de Lakaste; Escolta'm de Vertfosc; Com sempre fem, de Cabaret Misêria; Mentre dorm el meu cor, de Jorcx; El Temps, de Tan De Bo; Floquets de neu de Laforet; Vull Voler Volar, de Pulpopop; Dona'm un minut, de Marge d'Error; Tres acords per la balada de Joan Matraca de Estúpida Erikah i, per últim Potser de Rocksord.

DIARI DE GIRONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada