dissabte, 9 de maig del 2015

El GMI de Vilobí d'Onyar es presenta amb el lema 'Avancem pel canvi'

Fotografia: Mundet, al centre, envoltada de la seva llista i de simpatitzants de la formació. (GMI)

Divendres es va fer la presentació de la candidatura, encapçalada per ​Cristina Mundet, i associada a Independents per la Selva.

El Grup Municipal Independent (GMI) de Vilobí d’Onyar va presentar la nit del divendres, als baixos de Can Roscada, a Cristina Mundet com la seva nova cap de llista per a les properes eleccions municipals. L’acte, que va congregar més de 120 persones, també va servir per donar a conèixer la resta de la candidatura, que incorpora alguns membres que inicialment havien de formar part de la llista d'Unió Municipal.

La introducció a l'acte va anar a càrrec de Josep Borrell, cap de llista del GMI a les passades eleccions municipals, qui seguidament va donar pas a la intervenció de tres representants de tres entitats en les que Cristina Mundet ha participat en els darrers anys, que van explicar la feina feta per la candidata en aquest àmbit.

A continuació, es va fer una entrevista informal a Mudent, format que va permetre conèixer millor l'alcaldable, qui va prendre al paraula a la darrera part per fer un breu parlament que va acabar amb la presentació dels 21 membres de la llista que el GMI presentarà a les propers eleccions.

També es va donar a conèixer el lema tant de la precampanya com de la campanya electoral: “Avancem pel canvi”, iaixí com els diferents canals de comunicació oberts per facilitar la comunicació amb els ciutadans: Facebook, Twitter, correu electrònic, web i un número de telèfon (622 80 90 26) amb un WhatsApp vinculat. D’aquesta manera, el GMI pretén facilitar al màxim la relació i la comunicació entre els membres de la candidatura i els ciutadans.

Aquesta candidatura és una de les formacions associades a Independents per la Selva, que aglutina diversos partits de la comarca de caràcter independent.

TRIBUNA SELVATANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada