dijous, 18 de febrer del 2010

Èxit del vot anticipat a Vilobí, Salitja i Sant Dalmai


Molts vots emesos a Vilobí

Molta gent va votar diumenge passat en la jornada de vot anticipat que es va fer a Vilobí d'Onyar. En total van votar 108 persones, que representen gairebé un 4,5 per cent dels cens, que és de 2.403 habitants, una xifra molt alta si es té en compte els nivells de participació que hi ha hagut en altres municipis durant el vot anticipat, ja que la majoria de la gent espera fins al dia de la votació general.

Per pobles, on va votar més gent va ser a Vilobí, amb 51 vots; seguit de Salitja, amb 45, i Sant Dalmai, amb 12. La jornada de vot anticipat va coincidir amb dos esdeveniments, la fira de la botifarra dolça a Salitja i la descarregada d'antiguitats i la trobada de cotxes clàssics de Vilobí, d'aquí que en aquests dos pobles el percentatge de participació fos bastant més important que a Sant Dalmai.

Per donar suport a la plataforma Vilobí-Salitja-Sant Dalmai Decideix s'ha creat un grup al Facebook al qual tothom qui ho vulgui es pot adherir. Els impulsors de la plataforma també han decidit fer propaganda a favor de la consulta penjant cartells als seus cotxes particulars. La intenció dels organitzadors és que el proper 28 de febrer hagi votat en la consulta com més gent millor.

EL PUNT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada