divendres, 26 de febrer del 2010

Dos «rivals» sense concessions

Es presenta a Girona el llibre «CATALUNYA CONTRA ESPANYA El partit interminable» que descriu la lluita per les seleccions


Un moment de la presentació, a la llibreria 22.

Girona El subdirector d'El Punt, Jordi Grau, i el periodista d'El 9 Esportiu, Lluís Simon, van presentar ahir a la llibreria 22 de Girona el llibre Catalunya contra Espanya, el partit interminable, que explica la lluita que es manté en els dos països per aconseguir, en el primer cas, i per evitar, en l'altre, el reconeixement de les seleccions catalanes en l'àmbit internacional. Simon explica les llargues peripècies de les federacions catalanes que han volgut ser reconegudes i l'actitud agressiva del govern espanyol envers aquestes federacions i també contra el govern català quan aquest ha actuat.

EL PUNT



El llibre del salitgenc Lluís Simon, CATALUNYA CONTRA ESPANYA El partit interminable, es presentarà el proper 28 de febrer a Els Delmes de Salitja, a les 12 del migdia. Després de l'acte, hi haurà tastets de Rajol de Salitja i xocolatada per a tots els assistents. Hi esteu tots convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada