diumenge, 7 de març del 2010

Emotiva presentació a Salitja del llibre d'en Lluís Simon CATALUNYA CONTRA ESPANYA. EL PARTIT INTERMINABLE


Lluís Simon i Rabasseda, fill de l’Hermínia de Can Granic de Salitja, de 38 anys, casat i emmainadat, amb estudis de periodisme, treballa al Punt Diari, s’especialitza en esports, entra al 9, ara n’és director adjunt i fa la secció de Més esport.

Per acabar de centrar la persona direm que es un xicot sempre amatent i vinculat amb totes les coses de Salitja, soci i fundador dels INDEPS, de la Festa de la Botifarra Dolça, ha estat regidor municipal pel PI.
Fent de periodista escriu d’esports i de política esportiva, segueix els entrebancs que el govern central espanyol posa a les seleccions catalanes, és present a Fresno en el cas de l’hoquei, junt amb un altre vilobinenc en Genís Turon, veient com la política fa fracassar una cosa que era clara i bona per tothom: per Catalunya i per Espanya.

Coneixent aquesta temàtica de tant aprop en fa un llibre: Catalunya contra Espanya, i avui és un honor (que sempre es diu per quedar bé i no sol ésser-ho) presentar-lo a casa seua, entre els veïns, amics i coneguts i en la diada de les consultes independentistes ja que el llibre parla de la manca de solució per part d’Espanya en vers Catalunya del tema de les seleccions esportives. Ho tenia fàcil i no va voler. Que hi farem, és Espanya que ens va barrar la porta.

Aprofitem que hi ha un Observador internacional, avui aquí a Salitja, -poble que ja ha demostrat que té un sentit d’independència:, recordeu allò dels 150 anys i que eren realment 162 i els documents que ho emparen- per veure si es fa com cal això de la Consulta Independentista, en Lluís Simon farà obsequi públic i personal de un exemplar d’aquest llibre al Sr Francesco Sanfilipo, de Sardenya, perquè tingui un testimoni de que els catalans tenim molt present que volem esser independents, que no ens deixen, i que ho hem de poder demanar.

Ara en Lluís ens parlarà del llibre, acabarà obsequiant-ne al Sr Francesco i seguidament acabarem tastant el Rajol de coca de Salitja, xocolata, ratafia, tosquigets i el que calgui

Visca Salitja!!!

Visca Catalunya lliure!!!

LLUÍS BALL-LLOSERA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada